Què oferim
Què oferim

 

Inuit films ofereix un servei integral d’ originalitat ,creativitat i experiència per relatar històries a través de les imatges per emocionar a l’espectador.

Amb més de 15 anys d’ experiència en infinitats de projectes arreu del planeta, ens sentim afortunats de poder viure d´aquest marevellos ofici de relatar històries a través de les imatges.

Com ho oferim
Com ho oferim
Som artesans de les imatges que treballem amb
l´intuïció de cada moment i la planificació com a mètode perquè el resultat sigui el millor posible.
Treballem amb clients que tenen  una sensibilitat cap allò que volen transmetre, i intentem que el seu producte es mereixi una peça Audiovisual que sigui fidel al que es vol vendre.
 El nostre plató és el Planeta Terra, i ens movem amb un equip de professionals per crear allà on sigui el millor film.
Perquè ho oferim
Perquè ho oferim
Sóm un col.lectiu de professionals distrets i incansables buscadors de projectes visuals que volen  millorar  la vida de les persones a través de les postres peçes Audiovisuals. 
Ens agrada escoltar al client i entendre les seves necessitats, i tot seguit proposar, millorar, preparar i executar la millor peça posible
I tot això en un bon ambient de treball respectant els temps de cada procés creatiu.
A qui ho oferim
A qui ho oferim
Inuit Films ofereix els seus serveis a agències de publicitat i departaments de màrqueting d’empreses que volen oferir als seus clients un producte diferent i personal.
Inuit treballa sempre amb material sensible com amb les emocions de fil conductor per explicar històries íntimes i úniques.